jun 272014
 

IMG_5255

 I mai sydde jeg to kjoler til jentene da de mottok sitt første kommunion. Var opptatt med å dekke på dessertbord, før jeg vet ordene hadde niese min skiftet. Fikk ikke tatt bilder, men fikk tilsend masse bilder av søtera mi.
På lørdag var jentene blomsterpiker og jeg måtte kjappe meg å knipse noen fine bilder av henne. Vi byttet ut fra hvit silkebånd til fersken farge silkebånd for å gå etter dagens tema. Håper jentene har mulighet å bruker kjolen igjen ganske raskt før de vokser ut av det.

Kanskje vi kan forvandle den litt kort versjon etterhvert. 🙂 Alt er mulig.

IMG_9183

IMG_9201

IMG_5257

IMG_5258

IMG_5249

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook