Healthy home made ice cream

 Posted by at 17:25  Mat
jun 152014
 

IMG_4972

 Hjemmelaget is på pinne påminne meg i god gamle tid. Å kjøpe is er for luksus da vi va lite og løsning for å kjøle ned 5 barn om sommer er hjemmelaget is av saft. I disse varme dager  nedkjølt barna med masse is, og med hjemmelaget is på pinne kan de spise hvor mye de vil. Barna elsker dette fram for kronis, synes det er bare positiv.  Smoothie is er det best de vet, kan spise to stykker på en gang 🙂 Vi har lagd med ananas, jordbær, skogsbær men mango er vårt favoritter smak

I stk mango
2-3 ss vanilje yogurt
dash av appelsinjuce

Blender/hurtigmikser til blandingen er myk. Hell blandingen over i ispinneformer og la de ligge i fryseren til dagen etter eller til de er frosne.  Hjemmelaget is på pinne er enkelt å lage, du kan lage etter din smak og ønske. Isen er uten tilsetningsstoff og heller ikke farger stoff, både sunn og godt.

IMG_4958

IMG_4962

IMG_4963

IMG_4968

IMG_4974

IMG_4976

  2 Responses to “Healthy home made ice cream”

  1. Så utroliggøy med nye istips. Jeg laga nå sist med fruktbarhet oppi, men jeg syns egentlig ikke at de var noe sørlig, så disse er muligens litt bedre. Dette skal definitivt prøves!

  2. Så utroliggøy med nye istips. Jeg laga nå sist med fruktbarhet oppi, men jeg syns egentlig ikke at de var noe sørlig, så disse er muligens litt bedre. Dette skal definitivt prøves!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook