Owl T-shirt

 Posted by at 22:35  joggebukse, T-skjorte
jun 142014
 

IMG_4439

Her fikk jeg total fri tøyler, jeg fikk hint er å sy et sett med T-skjorte og joggebukse. Jeg falt pladask på denne pikestoff da jeg så den, det er ikke noe tvil det skal bli T-skjorte av den med ugle applikasjon på ryggen. Joggebuksen har jeg valgt å sy den populære uglejoggebukse i marineblå for å matche T-skjorten.

IMG_4415

IMG_4406

IMG_4421

IMG_4425

IMG_4433

IMG_4435

  2 Responses to “Owl T-shirt”

  1. Ååååå.. Jeg er sjaluuuuu.. Gi meg et sykurs’a??

  2. Ååååå.. Jeg er sjaluuuuu.. Gi meg et sykurs’a??

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook