Koser oss med å bake

 Posted by at 23:07  hverdagsliv, Mat
jun 112014
 

IMG_4775

I dag har lillesøster bursdag og jeg sitter barnevakt så hun kan gå ut og kose seg med mannen sin 🙂 Det var kjempe koselig, jeg rotet i skapet og fant frem tingene slik at vi kan bake bursdagkaken. Vi bakte sjokoladekake med sjokolademousse og friske bringebær fyll i midten Jummmmy ………… Vi bakte også sjokolade muffins så barna kan pynte 🙂 jeg tror det var like mye strø på gulvet som på kaken og muffinsen. Ja.. det er ikke helg……men mamma/tante har bursdag så vi gjør et unntak,  skjer ikke ofte. 🙂

IMG_4773

IMG_4787

IMG_4792

IMG_4806

IMG_4807

IMG_4816

IMG_4819

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook