GOTS

 Posted by at 22:12  body, shorts
jun 102014
 

IMG_4506

Stoffet er kjøpt på Stoff og Stil, synes det passer fint til det kunden ønsket. Enda bedre da jeg så at stoffet er økologisk og har GOTS merket. GOTS betyr Global Organic Textile Standard og er en internasjonal merkeordning for økologiske tekstiler. Merkeordningen stiller krav til at minimum 70 prosent av fibrene skal være økologisk dyrket, og at tekstilene må oppfylle miljø- og helsekrav gjennom hele produksjonsprosessen. Sosiale kriterier og sikkerhet for arbeidere er også inkludert i kravene.

IMG_4465

IMG_4461

IMG_4463

IMG_4473

IMG_4483

IMG_4487

IMG_4501

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook