jun 092014
 

IMG_4547

IMG_4532

 La ut tyllskjørt til storesøster for ikke så lenge siden, dette er til lillesøster sitt. Venninnen min ser ofte tyllskjørt i lilla, rosa og hvit i butikken, men i grå og marinblå er veldig sjelden. Hun har lettet lenge etter disse fargene men måtte gitt opp, hun var kjempe glad da jeg sa jeg kunne sy til hennes to små prinsesser 🙂

IMG_4535

IMG_4537

IMG_4559

IMG_4527

IMG_4530

IMG_4550

  No Responses to “Tyllskjørt I spesielle farger”

 1. Ååååh.. De var jo kjempe fine <3 Har lenge vurdert å kjøpe slike skjørt til jentene, men har liksom ikke funnet det perfekte. Send meg gjerne en mail (mariannehennoen@hotmail.com) om du lager på bestilling !

  • Hei Marianne.
   Tusen takk for alle søte ord 🙂 Jeg tar også bestillinger på tyllskjørt, men dessverre har jeg fullbooked resten av måned. Du er velkommen å legge inn bestilling ved neste måned når jeg ta imot igjen bestillingen.

 2. Ååååh.. De var jo kjempe fine <3 Har lenge vurdert å kjøpe slike skjørt til jentene, men har liksom ikke funnet det perfekte. Send meg gjerne en mail (mariannehennoen@hotmail.com) om du lager på bestilling !

  • Hei Marianne.
   Tusen takk for alle søte ord 🙂 Jeg tar også bestillinger på tyllskjørt, men dessverre har jeg fullbooked resten av måned. Du er velkommen å legge inn bestilling ved neste måned når jeg ta imot igjen bestillingen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook