Love Tulle

 Posted by at 22:18  skjørt
jun 072014
 

IMG_4344

En venninne av meg ønsket litt annerledes tyllskjørt til datttra sine, hun bestilt to farger som vanligvis hun ikke kjøpe. En i marineblå og en i grått. Barna har full av kassiske farger som rosa, lilla, hvit typisk jentete farger. Denne gangen ønsker hun noe anneledes men allikevel kan kombinerer med klærne hun hadde fra før. Glede meg å bli ferdig med lillesøster sine og ser disse skjørtene på hennes små prinsessene 🙂

IMG_4349

IMG_4333

IMG_4355

IMG_4335

IMG_4343

IMG_4356

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook