Sommerlue

 Posted by at 21:12  joggebukse, lue
jun 052014
 

IMG_3735

Babylue er noe av vanskeligste plagg jeg vet om. Det er ikke syingen som er vanskelig men å få riktig mål for å lage mønster. Målet blir som oftes feil, om noen vil være min modell send meg gjerne en mail til Vivtra@live.no Det eneste krav er at jeg må få tilbakemelding og bilder. Håper noen er villig til det slik at kan prøve ut mønster.

Dere kan se et lignende lue er i ull fra tidligere, innlegg HER

IMG_3739

IMG_3741

IMG_3744

IMG_3733

IMG_3695

  No Responses to “Sommerlue”

  1. Jeg er gjerne med. Har en gutt på 4 mnd 🙂

  2. Jeg er gjerne med. Har en gutt på 4 mnd 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook