mai 122014
 

IMG_2656

IMG_2445

Skrev for noe dager siden at jeg holder på med en prosjekt nemlig at jeg syr to kjoler til jentenes store dag. De skal ta i mot sitt Første Hellige Kommunion og jeg har fått æren å sy kjolene til barna. Jeg er så heldig får lov å bruke brudekjolene til mine søster. Disse kjolene har de søstrene mine hatt i over 10 år som minne. Brudekjolene har masse perler og broderi som jeg kan bruker, og det er kjempe gøy å jobbe med. Meningen er at jentene skal få hver sitt design, men stoffene er for stive til den skissen jeg har tegnet. Tilslutt bestemt jeg meg for at jentene skal få samme design men med litt små detaljer som gjør at kjolene er unike.

IMG_2562

IMG_2740

IMG_2507

IMG_2758

IMG_2744

IMG_2782

IMG_2786

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook