ut på tur aldri sur

 Posted by at 10:21  hverdagsliv
apr 272014
 

IMG_2042

Skulle legge inn bilder og blogger i går, men var veldig sliten da vi kom hjem. Vi er så heldige å bo ikke så langt fra naturen, trenger bare gå 3 min så er vi ved Isdammen. Det er så deilig å komme oss ut i naturen, slik at barna kan løpe litt rundt og utforsker litt.  Vi er her så ofte vi kan hvis været lar seg gjøres, det er så fint her 🙂 Er helt forelsket i plassen veldig fredelig. I fjor ble det satt opp to hindere her, barna elsker å klatrer på tauene 🙂 Med litt mat og drikker var vi her nesten hele dagen, nyter dagen lang når solen skinner 🙂 Selv om jeg har lang bestillingsliste så fristet det faktisk å tilbringer tiden ute i det fine været enn foran symaskinen, håper det ikke bare er meg 🙂 Nyter disse dagene maksimalt.

IMG_2031

IMG_2050

IMG_2114

IMG_2043

IMG_2066

IMG_2096

IMG_2125

IMG_2103

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook