Påske Lunsj

 Posted by at 20:54  hverdagsliv
apr 212014
 

IMG_1731

IMG_1732

IMG_1737

I går samlet vi hos mamma, så i dag ble det hos meg 🙂
Siste dag før påskeferien avslutter og hverdagsrutiner tilbake på plass. I dag har jeg påske lunsj (sent frokost tidlig lunsj), finner fram alle pålegg jeg har i kjøleskapet. Pluss noen medbrakt og bordet ble godt fylt opp. Rundstykket har jeg bakt i forkant og fryst ned, i går tok jeg ut for tine og varmer opp i ovnen noe minutter og de smaker som nybakt. Oppskriften for rundstykkene finner du HER.

IMG_1763

IMG_1764

IMG_1703

Kake bord  og masse godt må vi selvfølgelig ha. Har lagt ned mye tid på dette og derfor synes jeg den fortjener eget innlegg.

IMG_1768

Etter lunsj var barnas høydepunkt, det er skattejakt 🙂 De fikk skattehint og følger etter ledtrådene for å finne skatten. Gjett om de jubler da de fant eggene, det var mange uhhhhh…….. Heldigvis ikke alle eggene er godteri.

IMG_1802a

IMG_1818

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook