apr 072014
 

47

( bildet fra krikorjabotian.com )

Til sommer skal lillemor og hennes kusine ta i mot den første kommunion, jeg har fått oppdragen å sy kjoler til begge jentene.

( veldig gøy )
Hva skal jeg sy til de? Surfer litt på nett og ser gjennom forskjellig brudeblader for inspirasjoner.

Bildet over er Haute Couture kjolen som jeg fant på nettet, har så lyst å sy en skikkelig vulgær kjole. Det er veldig fristende, men det gjenstår mange spørsmåler. Har jeg den kunskapen til denne slags type kjoler? Har jeg råd ? Er det verdt å sy en sånn når jentene bruker det kun en kanskje to ganger? Ja…ja det er hvertfall en drøm, kanskje en dag ved annen anledning 🙂

Her under er det litt mer realistisk, noe jeg virkelig har tenkt meg. Jeg og min søster har diskutert, vi skal gå for A-line dress eller empire cut dress noe som vil passer for begge jentene. Hva slags stoff har vi ikke bestemt oss, kanskje noe i chiffong, sateng, silke eller tyll.

Det skal selvfølgelig være i hvit da. 🙂

Hvilken er deres favoritt?

lito-special-occasion-first-communion-dres

 

Capture3

  No Responses to “Get inspiration”

  1. De to hvite i midten synes jeg var fine også, den til høyre øverst. Ja da, kjempe god hjelp. Haha 😛 Den helt øverste var jo bare sååå stilig da, men den krever nok litt 🙂

    • Oh ja, den øverste er noe jeg drømmer å lage en dag. Jeg er helt enig med deg de to i midten er fint, kanskje skal kombinerer de sammen 🙂

  2. De to hvite i midten synes jeg var fine også, den til høyre øverst. Ja da, kjempe god hjelp. Haha 😛 Den helt øverste var jo bare sååå stilig da, men den krever nok litt 🙂

    • Oh ja, den øverste er noe jeg drømmer å lage en dag. Jeg er helt enig med deg de to i midten er fint, kanskje skal kombinerer de sammen 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook