Så glad, dere er de beste.

 Posted by at 09:44  DIV
jan 252014
 
Er så glad mine følger brukte mine tutorial og legger ut på diverse media. Det motivere meg til å lage flere mønster og masse energi. Forrige uke spurte jeg mine følger om hva for mønster de ønsker. Fleste skrev heldress og det skal jeg lage etter forespørsel. Jobber nå med saken, skal deler med dere så fort det blir ferdig. Fram til da, skal jeg prøver å legger ut et tutorial hver uke.


Kom gjerne med forslag og inspirasjon, fordi dere inspirer med masse. 🙂
Har nå samler alle fremgangsmåte i en fane opp på toppen. Det gjøre lettere for alle å finne fram oliker tutorial.

Malin har fulgt etter min oppskrift å lage buff og Lue. Trykk HER for å lese innlegget.

Trykk HER for å komme til lue tutorial og HER for buff/hals om du vil sy en selv.

♥♥♥♥♥♥
Hanne fulgt også etter oppskrift mitt å lage buff, hun la ut buffen på Instagram og #vivtra.

 

bilde2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook