Winter wonderland

 Posted by at 16:51  hverdagsliv
jan 182014
 
Vi har hvert ute i flere timer og kom nettopp inn.  Det var herlig å være ute i noe timer, får i seg frisk luft. Endelig er snøen her, først når det snør så kommer det haugvis. Er det masse snø hos dere? 
Her under kommer bilderdryss .

0


Akebrettene fikk barna i julegaver av meg til Jul, men har blitt i boden siden da. Endelig er de i bruk….. Juhuuuuu…. De hadde så gøy , lekte på alle måte. Sitter ,ligger ,stå og aker, later som det er snowbord man kan til og med måke snø med det. 
Dagens barn er kreative. 🙂


IMG_5838

IMG_5886

IMG_5742

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook