Kjole med vaffelsøm

 Posted by at 18:09  Jente, Kjole
jun 262013
 
 
Lillemor ønske en stroppløs kjolen og dette er enkleste og penest måte å lage. Søkt litt på nett før jeg kastet meg ut i ny prosjekt, mange skrev at det er veldig vanskelig. Forrige uke bestemte jeg med endelig for å prøve. Det var jo ikke vanskelig i det hele tatt! Jeg fant ut at jeg måtte løsne ganske mye på trådspenningen og surret gummistrikk på spolen for hånd.

 
Sånn ser det ut på rettsiden

 
…… og på vrangside. 

 
Snurrekjolen er jentas drømme, da kan hun danser og snurrer rundt som små prinsesser.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook