Kjolen under 100.-

 Posted by at 18:07  Ukategorisert
jun 262016
 

image

Ikke ofte står jeg foran kamera, men her er jeg. Etter 2 svangeskap og masse god mat fra mannen så ikke har akuratt blitt kvitt meg de ekstra kiloene. Å finne en kjole til fin middag uten ser ut som en tønne er ikke lett. Ikke ofte var jeg på fint middag og på bryllup, og selvklart hadde jeg ikke noe passelig plagg å ha på meg. Fant heller ikke noe fint som jeg likte på butikken, så bestemt jeg meg og sydde noe til meg selv. Det tok 2 dager for sydde denne kjolen og siste tråd klippt jeg av 3 timer før festen begynte. Stoffet fant jeg på restbord på Stoff og Stil som er på 1,9 m for 38.- og glidelåsen for 20.- , foret var rester fra annen prosjekt. Total kjolen under 100.-

Pynt litt med fint accessories til, hvem kan se det er 1000 dollars dress eller 100 kroner kjole.

Not bad for a dress?

  5 Responses to “Kjolen under 100.-”

  1. Den var kjempelekker! Well done! 🙂

  2. Wow kjempe fin.
    Jeg også har lyst å sy meg en prikklik kjole men har ikke funnet noe mønster enda. Veit du om noen?
    Jeg har også lagt meg ut en del etter 2 svangerskap, men jeg har også en veldig pæreformet kropp og derfor veldig lite kjoler jeg ser fin ut i. For om de passe oppe er de for trang nede osv. Men i en slik kjole du har sydd kan jeg sjule de brede hoftene mine ?

  3. Veldig fin kjole du har sydd deg og den fargen var veldig pen til deg.

  4. Super fin?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook