Koden er knekt

 Posted by at 10:40  DIV
mai 152016
 

IMG_6835

Ifjor sydde jeg mange sånne kjole til min lillemor. Det jeg ikke like med kjolen er synelig sidsømmene, selv om jeg sydde med mørk sytråder så er den der. Siden da har jeg prøvd tegnet flere surreskjørt som kort forran og langt bak, og mange meter med stoff havne i ufo-kurven. Endelig klarte jeg knekk den koden og vips så har jeg sydd 3 kjole til henne i år. Det er ikke lett og sy klær til en tweener, hun vil ikke ha noe barnslig motiv og jeg like ikke syr noe sexy eller voksne model. Hun ikke er i det alder enda, kanskje om noe år men ikke nå.

IMG_3081-2

IMG_3087-2

IMG_3094-2

  One Response to “Koden er knekt”

  1. Så mye flott ♥

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook