apr 182016
 

IMG_0937

Jeg får ikke nok av Eileenaromper, jeg elsker faktisk denne modellen. Har klippet flere i olike stoffer så bilder kommer etterhvert. Til romper matche jeg med strikket en lilla cardigan til, fargen var mye finere på virkelighet enn på bildet. Greit å bruke jakke utenfor siden det er fremdeles kaldt, venter spennende på sommer om det blir noe varme og fint vær.

IMG_0908

Eileenaromper er veldig søt modell som jeg ikke lei av og sy, hittils har jeg sydd en del og vil fremdeles sy mer av denne. Siden jeg ikke tar i mot lenger bestillinger så har jeg mye tid og tenker på ny mønster hele tiden. Følge gjerne med på vivtra facebooksiden for å få med når jeg legger ut nye mønster.

Gratismønster og fremgangsmåte til Eileenaromper finner du HER, Baby bloomer fra str. 62-74 HER og Baby bloomer fra str. 80-104 HER
Flette jakke oppskrift kommer når jeg ferdig med teksten.

IMG_0916

Mange lurer på hvorfor jeg ikke selger mine mønster og får tilbake alle jobben jeg lagt ned. Grunnen er jeg elsker håndarbeider og sying har alltid hvert mitt favoritte hobby. Jeg elsker å sy, elsker å skape ny modell og det jeg liker best er mine hobbyer inspirerer noen. Husker hvor vanskelig det var å finne inspirasjon for noe år siden, alt det jeg fant var på engelsk. Mange mønster jeg likt var på engelsk, men heldigvis fant jeg en mønsterkonstruksjon bok for barn fra Inger Öberg. Siden da har jeg laget mine eget mønster fra grunn. Jeg kan legge hånd på hjertet og sier høyt,  jeg kopierer ikke noe mønster når jeg legger ut her på bloggen min. Alle mine mønster kan sy for privat bruk og salg i små mengde, men streng forbud selger videre mine mønster og tredjemanns produksjon.

IMG_0931

IMG_0939

IMG_0932

IMG_0934

  One Response to “Får ikke nok”

  1. Tusen tusen takk for dette settet =) Det er sååå lekkert, og jeg har fått tatt bilder av snuppa i det sånn at jeg kan få vist det fram på bloggen en dag =)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook