Faux Fur PomPoms

 Posted by at 08:27  strikker, Ukategorisert
jan 292016
 

IMG_9399

Alltid glad å hente pakke, enda bedre når pakken kommer på døra.  Og ser hva som kom på mandag 🙂   Bestilt på fredag og mandag ettermiddag pakken levert på døren med DHL. Det var jammen fort.. Pom pommene koste skjorte på butikken. Fuske pelsdusk koster ca. 80.- , mens de ekte pelsdusk olalla……. 250.- pr.stk.
Var så glad da fikk jeg tipsen om IceYarn.com . Jubler over da prisen var kun USD 2.99.-.  Gjett om jeg var glad da alt kom 2 stk i en pakke. Ikkkk……. for å være ærlig, jeg lest ikke nøye da jeg bestilt og så ikke det sto  2 stk i en pakke og nå har jeg 14 herlig pom poms. At noen kan bli så glad av en pakke med masse pelsdusk …..helt gærn 🙂 Det blir massssse lue framover.

IMG_9396

 

Har en lue ferdig liggende og klar for montering. Duskene kommer just in time, vips en ny lue til meg 🙂
Nå er det HELG!!! God Helg allesammen.

IMG_9408

IMG_9405

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook