Farsdag

 Posted by at 00:11  DIY
okt 262015
 

IMG_3682

Mener med denne mappen var skopose til min søster, da jeg overlevert til henne rappe mannen hennes den 🙂 Han trenger en reisemappe for å ha toalettsakene sine, så den ble hans. Få sy en ny skopose til min kjære lillesøster. I det samme fikk jeg bestiling fra selv svigerbror at han vil gjerne ha en mappe men breddere så han kunne ha elbil lader i . Genial, det har ikke jeg tenkt på, kanskje mannen i huset trengte også en. Jeg skal sy to så mannen kan få en som fardagsgave fra oss 🙂

En tips fra meg. Om ikke lenge er fardag, kanskje du vil sy en lignende mappe gir bort som farsdagsgaver til pappa/kjærste/mannen/bestefar………..
Av og velger olike stoff, mønster og farger gir personelig preg og det er en fin gaver å gi til de som har alt. Syr i olike størrelse da blir det til toalettmappe, skopose, ladepose………..
Fremgangsmåte for mappen har jeg  HER.

I stedetfor vatt, bytet jeg ut mot vliselin og voksduk til fôret så mappen holder formen.

IMG_3685

IMG_3687

IMG_3694

IMG_3697

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook