Ms.elephan in action

 Posted by at 15:08  action bilder
sep 292015
 

IMG_1640

Bildene var redigert ferdig for en stund, men siden tiden min gikk til sying så fikk ikke viset bildene før nå. Moren kom med den lille jenta da de hentet genseren og litt klær som hun bestilt i sommer. Jeg tok sjansen og knipset et par bilder da de var her, men jammen ikke lett å ta bilder av en 1-åring.  Ser så nusselig hun er, farget kler henne virkelig.

IMG_1666

IMG_1603

IMG_1673

Jeg bestilt siste biten sist gang og enedelig Kjekk og søt får inn lys mint French Terry igjen, stoffet er passe tykk nå til det kalde været. Jeg har også sydd en heldress til min niese i samme stoff. Jeg tok mange fine bilder og skal vise dere neste gang for den fortjener et eget innlegg.

IMG_1627

2015-09-151

IMG_1666

IMG_1675

  One Response to “Ms.elephan in action”

  1. For en utrolig skjønn elefant! <3

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook