Kjælighet og varme på veien

 Posted by at 08:19  lue
sep 102015
 

IMG_1577

Det begynner det å bli kjøligere i luften, da er det snart på tide med lue på hoder. Hittils har jeg sydd mellom 50-60 luer til prosjekt “Kjærlighet og varme på vei” ,formålet er å sende luene til Vardesentre på olike sykehusene i landet, der får pasientene med seg lue. Ofte klipper jeg mange luer liggende og syr inn i mellom bestillinger. Nå har jeg sydd over 20 luer og skal sende til Ullevål sykehus/Radiumhospitalet. Dette er store sykehus med pasienter fra hele landet. Her skal mange hoder varmes 🙂

 Kjærlighet og varme på vei er en luesamling prosjekt til kreftrammende.
I vår skrev Ringrikes blad om prosjektet som du kan lese HER.

IMG_1581

Luene syr jeg storsett dobbel bomulljersey. Liker selv denne modellen med ribb på kanten, luen sitter godt på hodet og holder ørene varmt. Fikk også veldig god mottatt og respons av pasienter som fikk luene.

Stoffene er fra litt her og litt der, noe er fra Stoff og Stil, Olivias.no og Kjekk og Søt

IMG_1585

IMG_1859

IMG_1868

IMG_1878

IMG_1880

IMG_1874

IMG_1881

IMG_1886

IMG_1887

IMG_1888

IMG_1892

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook