CasaTorres

 Posted by at 08:35  shopping, smykker, sommer 2015
jul 282015
 

IMG_9248

Jeg pleier søker opp noe stoff eller garnbutikker når jeg ut og reiser. Var litt skuffet i år, verken i Gøteborg eller i Barcelona fikk jeg kjøpt noe. I Gøteborg var det sommerstengt og i Barcelona var kun patchwork stoffer 🙁 Der i mot fant jeg to perlebutikker som var ikke langt i fra La Rambla. Casa Torres lå i Carre de Petritoxl 1 ca. 3 min fra La Rambla. Veldig fin perlebutikk, du kan finner alt perleutstyr du trenger. Bra service selv om de ikke snakke engelsk men prøvd hjalp til så godt de kunne.

Den andre butikken lå ikke langt i fra Disney Store, fikk dessverre ikke innom for å sjekke hva de har for barna dro meg videre ned i gaten mot Disney Store. Så ut som de har greit utvalg, litt forskjellig selv om butikken ikke er like stor og mye perle som Cara Torres.

Selv om jeg ikke lager mye smykker som før men fyller perler og smukkerutstyrer ny og ne så jeg har når jeg trenger. Lager ofter øredobbler til min lillemor, hun ikke tåler nikke og kunne ikke kjøpe hviket som hels ørepynt. Bedre jeg lager så hun kan velge hva hun vil.

IMG_9249

IMG_9215

IMG_9218

Blogg4

IMG_9226

Blogg5

IMG_9232

IMG_9246

IMG_9237

IMG_9222

IMG_9224

  One Response to “CasaTorres”

  1. […] charms kjøpte jeg på Casa Torres i Barcelona i fjor. Var egentlig letet etter stoff butikker, men fant denne fantastisk […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook