jul 272015
 

IMG_8613

Jeg og tiden blir aldri venner, ferien min er over og vi er tilbake til hverdagen. Hverdagsrutinen må jeg fort får den tilbake. Savne varmen, stranden, shopping, hyggelig mennesker fra Barcelona.  Bilder tok jeg da vi var på Muntjic i Barcelona. Har et liter stoffbit som jeg syr prikkekjolen og er nok til å sy denne playsuit. Jeg brukte samme mønstret som jeg sydde den lillaplaysuiten. Hun likte denne modellen veldig, kanskje jeg skal sy et par til med noen endringer så den får litt ny vri.

IMG_8616

IMG_8617

IMG_8610

IMG_8612

IMG_8591

IMG_8598

IMG_8638

IMG_8639

  One Response to “Tilbake til hverdagen”

  1. Så fin jumpsuit 🙂

    Velkommen hjem til kalde Norge og hverdagen 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook