Ballerinaromper

 Posted by at 11:43  Kjole, strikker
jun 052015
 

IMG_4638 

Vet ikke om mange begynner å tenke julegaver? Jeg vet jeg er tidlig ute, med erfaring fra alle årene bestemt jeg meg heller begynner for tidlig enn for sent. Jeg liker best å gi håndlage gaver, men som alltid er jeg forsent ute. Ble stresse i siste minutten, da droppet jeg hele og kjøper inn gaver i stedet.

IMG_5565-2

Kjolen er min første julegaven i boks, den ligger klar for å pakkes inn. Til hvem røper jeg ikke:)

IMG_5582

Oppskriftet er fra Sara Langvik Berge og du kan kjøpe den hos Wollspire.com, du kan velge å kjøpe garn og oppskriftet eller kun oppskrift . Oppskriftet anbefaller Dale garn babyull og Dale garn Erle, men jeg liker Sandnesgarn bedre og jeg strikket med lysblå Tynn Merinoull og natur+støvetlysblå Silk Mohair fra Sandnesgarn.

IMG_5561-2

IMG_5574

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook