[FOTO]NATURE

 Posted by at 21:11  hverdagsliv
aug 282014
 

IMG_1534

Kan ikke tror idag er allerede torsdag, hvor blitt av uken? Dagene gikk utrolig fort, rakk ikke noe som hels. Det er deilig helgen er rundt hjørne, kanskje jeg får litt ME-time får slapp av litt og kose meg med litt sying. Hele sommer gikk jeg rund med kamera i vesken, hvor enn jeg var var kamera ikke langt unna meg. Jeg kjøpt ny linse til kamera og det er en Sigma 50mm F1.4 A DG HSM. Når man får ny lekertøy så må man teste ut. Her under er noe bilder jeg tok i sommeren der jeg testet ut olike innstillinger. Er ganske ny i foto verden derfor er ikke flink til å ta bilder enda. Men trener gjøre mester.

IMG_1539

IMG_1603

IMG_1186

IMG_2181

IMG_1915

IMG_2551

IMG_2602

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook