mai 042014
 

IMG_2460

Var glad som et barn da jeg fikk henterlapp fra posten i går, dette har jeg ventet leeeenge 🙂 Stoffet bestilte jeg på Etsy, tok litt tid å komme fram, men det verdt all venting. Det var synd stoffet var litt møkkete da jeg åpnet pakken. Etter en vask i 30 grader er den som ny. Dette er en av mine store prosjekt i Mai , skal sy en kjole til lillemor som hun skal bruke til hennes store dag første kommunion. Dette kommer å bruke all min tid, kan se at det blir mange håndarbeid timer i dette prosjektet. Er så glad som et barn har kjærlighetspinne i hånden.

IMG_2446

IMG_2450

IMG_2455

IMG_2456

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook