Påske ferie Del 2

 Posted by at 11:05  ferie, hverdagsliv
apr 252014
 

IMG_1424H

Mange har sikkert kommet hjem fra påskeferie og er godt i gang med hverdagsrutiner. Litt bildedryss av dag to vi var på Superland.
Dag to koste vi oss med forskjellige aktiviteter på Superland. Dagen begynte nokså sent at vi nesten gikk glipp av frokosten. På hotellet har de et eget frokost avdelingen for barna der hvor det er frokostblanding på traller og lekebiler. For barna er dette skikkelig stas og morsomt.  Etter frokosten prøvde de på forskellig aktiviteter, hinderløpet var veldig populær, mange sto i kø og ventet på seler. Vil ikke anbefaler til de minste barna, kan være litt for høy for 3-4 åringen. Bade gjorde vi også, var der i noen timer, rundt 1 tiden ble badebassenget fult opp. Ikke så rart når det er skjærtorsdag, mang tok dagstur til Badeland for å kose seg. Resten av dagen ville barna være på Superland, barna pendlet fram og tilbake fra hinderløpet og klatreveggen. Vi kunne ikke gjøre noe annet enn følge etter dem 🙂

IMG_1423a

IMG_1359

IMG_1363

IMG_1387

IMG_1438

IMG_1483

IMG_1476

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook