Påskeferie

 Posted by at 14:01  ferie, hverdagsliv
apr 172014
 

IMG_1251

Da har vi påskeferie og er i Superland igjen 🙂 Denne gangen er ikke som alle andre ganger, for pappa er med Juuuhuuu dobbel jubel for barna. Det er ikke alltid lett for pappa å ta fri fra jobben, så barna er superglad. I går kjørte vi fra Oslo ganske tidlig var redd for masse trafikk på veien, men det var overraskende mindre enn jeg trodde så vi kom frem tidligere enn planlagt. Rommet var ikke klar da vi kom, så vi tok en tur på badelandet og var der i noen timer. Da vi sjekket inn snek jeg  meg unna med påskeeggene til resepsjonen og ba de gjemme eggene i rommet med lapper som hinter til hvor de kan finne eggene. Barna synes det var gøy at påskeharen har vært på besøk. Ettermiddagen var vi på påskekrim, barnedisko, stol lek og kino.

Barna storkoste seg.

IMG_1269

IMG_1274

IMG_1288

IMG_1286b

IMG_1330

IMG_1330b

Påskeharen var på besøkt med masse godbiter i egget.

IMG_1346b

Påske eggene er svære med veldig lite godteri og godsaker mer av små leker og ting. 🙂

IMG_1404b

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook